Hej Enduroförare, Smk Gävle bjuder in till Hjulracet Lördagen den 10/12 -22

Tävlingen kommer att gå på en enklare Endurobana på och runt Gävle motorstadion i Rörberg.

Kl. 9,30 körs minihjulracet med klasserna E0 och E1 en individuell tävling med gemensam start i 60 min.

Kl. 11,00 körs lagtävlingen Hjulracet med tvåmannalag som pågår i tre timmar och körs med gemensam start med avslagna motorer.

Anmäl dig tillsammans med en kompis eller släkting. Klasserna kommer att vara Bredd, Dam, Junior, Familj, (i familjklassen tävlar Tex. Far/son, herr/fru, bröder/systrar)

Tidtagning med my Laps mx transponder, en transponder per lag som den tävlande tillhandahåller, man kör max två varv åt gången och växlar sedan transpondern till kompisen i en växlingszon.

Krav endurolicens 2022 du som inte har licens kan köpa en engångslicens via Svemo innan tävlingen.

Anmälningsavgift 500kr/lag. Anmälan via Svemo ta.

Tävlingen körs som en enklare tävling med Max 100 deltagare och kan köras med oreggad mc.

Dubbdäck får användas vid behov.

Obs ! Vi vill att alla förare oavsett nivå ska kunna anmäla sig till denna tävling vi visar hänsyn till varandra efter banan så att det blir en trevlig upplevelse för alla inblandade.

Efter tävlingen blir en kvällsetapp med mat o dryck till självkostnadspris på Scandic väst.

En del upplever att det är svårt att anmäla sig via Svemo ta det beror nog på att man måste anmäla en lagledare välj då en av förarna som lagledare.
Välj också ett lagnamn och ett startnummer för laget, det numret skall finnas på båda motorcyklarna i laget. (de som inte valt ett startnummer kan redigera anmälan i ta)
Vi kommer att publicera en startlista här på smk gävle enduro efter anmälningstidens utgång.

Kvällsetappen på Scandic väst kl. 18,30 med mat + prisutdelning Bla. "Den gyllene skiftnyckeln" kostnad 300 kr 2-rätters middag, toast skagen, helstekt fläskfilé med rödvinssås sauterade grönsaker och potatiskaka vid eventuella allergier eller specialkost kontakta kansliet på 073-3911185. Anmälan till kvällen via swich senast den 4/12 till 123 526 49 73 ange Hjulracet samt hur många personer som det gäller Obs ! anmälan är bindande då mat beställes efter anmälningslistan.
Om man vill bo kvar på Hotellet så ange "novemberkåsan2021" vid bokning för att få rabatterat pris 800 kr för enkelrum el. 900 kr dubbelrum, Mail:
gavle@scandichotels.com

 


Nya dataskyddsförordningen.

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt.

Den 25 maj 2018 kommer personuppgiftslagen ersättas av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något.

Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här: http://www.smkgavle.nu/doku/intrigit.pdf

Mvh SMK Gävle


2016-10-13 HEMSIDA

Under ett par dagar nu, har jag "Tommy" försökt hitta anledningen till varför vår officiella hemsida inte riktigt vill visa sig som den ska.

En massa filer och text har fått japanska/kinesiska tecken istället för svenska tecken på vissa ställen, och databaserna verkar inte vilja lira med ASP.NET på ett korrekt sätt.

Jag kommer inte gå mycket djupare i det nu när det mesta från vår officiella hemsida ändå skall flyttas till IDROTT ONLINE.

Motocross och Enduron sektionerna har sedan länge flyttat till idrott online.

Info som skall ut på den här sidan mailas till tpedersen@comhem.se så lägger jag in texten.

Såklart har en kopia på gamla hemsidan bränts över på cd.

Följande länk tar dig till klubbens sida på IDROTT ONLINE. www.idrottonline.se/SMKGavle

/Tommy